Ukkopekan risteilyt Turusta Naantaliin ja takaisin.

Risteilyohjelmaa lapsille, rentouttavia hetkiä aikuisille

Lähde untuvanpehmeälle höyrylaivaristeilylle maailman kauneimpaan saaristoon. Koe lempeät Airiston aallot ja näe kimmeltävä meri. Reitti kulkee ohi Ruissalon pitsihuviloiden kohti Airiston pohjoista selkää ja edelleen Naantalin sydämeen, vanhankaupungin laituriin, Muumimaailman viereen ja takaisin. Kaksi päivittäistä lähtöä (ti-la) Turusta ja Naantalista. Lapsille luvassa iloista puuhaa: Merirosvomaista seikkailua, aarteen etsintää ja saaristomeren suosituin pallomeri. Aikuisia odottaa täyden palvelun saaristolaisravintola lounasbuffetin kera.

Lasten hauskassa merirosvoseikkailussa etsitään Pilssirotan kätkemää kultaraha-aarretta messitytön johdolla. Jos ( ja kun) aarre löytyy, pääsevät kaikki makeasta saaliista osallisiksi. Aarretta etsiessä käy höyrylaiva tutuksi. Lisäksi laivan puuhahuoneesta löytyy monenlaista mukavaa puuhaa lapsille. Aikuiset saavat rentoutua rauhassa, kun koulutettu messityttömme leikittää lapsia. Lasten seikkailu kuuluu risteilylipun hintaan.

Lastenohjelma alkaa 30 minuuttia lähdön jälkeen, joten lasten kannattaa ruokailla piakkoin lähdön jälkeen, jotta he voivat keskittyä täysipainoisesti merirosvo-ohjelmaan.

Ravintolapalvelut

Matkan aikana on mahdollista nauttia risteilylounasbuffet, joka uudistui risteilykaudelle 2019. Lounaspöydässä on tarjolla esimerkiksi: keisarin salaattia lisukkeineen, perunamuusia, lämmintä kalaa ja kanaa sekä kasviksia. Lounaaseen sisältyy myös vesi sekä jälkiruokakahvi.
Risteilylounas on katettuna jokaisella risteilyllä. Kattaus päättyy 30 minuuttia ennen satamaan saapumista.

Pienempään nälkään on tarjolla suolaista ja makeaa: leivonnaisia, pullaa, jäätelöä ja sämpylöitä sekä erikoiskahveja ja teetä. Ukkopekalla on täydet anniskeluoikeudet.

HINNAT

Suoraan netistä edullisemmin! Lippukauppaan >>

Meno Menopaluu Risteilylounas
Aikuiset 24€ 29€ 13,90€
Lapset (3-12v.) 12€ 14,50€ 6,95€
Perhelippu (2aik. + max 3 lasta) 66€ 79,50€

Alle 3-vuotiaat veloituksetta.

Ukkopekan liput saat nyt kätevästi suoraan netistä

Osta liput edullisemmin netistä

LIPPUKAUPPAAN

Risteilyaika 8.6. - 16.8.2019

Lähdöt tiistaista lauantaihin (ei su ja ma), Turusta klo 10 ja 14, Naantalista klo 12 ja 16

 • Lähtö Turusta, Aurajoelta klo 10.00,
  Saapuminen Naantaliin klo 11.45
 • Lähtö Naantalista klo 12.00,
  Saapuminen Turkuun klo 13.45
 • Lähtö Turusta, Aurajoelta klo 14.00,
  Saapuminen Naantaliin klo 15.45
 • Lähtö Naantalista klo 16.00,
  Saapuminen Turkuun klo 17.45

Muumipaketti

Höyrylaivalla Muumimaailmaan!

Lue lisää