Yksityistilaisuudet & Juhlat

YKSITYISTILAISUUDET JA JUHLAT

Hyvien juhlien resepti on yksinkertainen. Tarvitaan vain hyvää ruokaa, hieno ympäristö, loistava orkesteri, maistuvaa viiniä ja iloinen juhlakansa! Helppoa: tuokaa Te ystävät, läheiset, yritysvieraanne, asiakkaanne, niin me teemme loput!

s/s Ukkopekan voi varata yksityiskäyttöön sen risteilykauden aikana 15.5. - 31.8.2019

Ota yhteyttä!

HÄÄJUHLA

Hääjuhla saaristossa on kokemus vailla vertaa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus erilaisten tilaisuuksien, myös häiden, järjestämisestä. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja ennen kaikkea palveluhalukasta. Tiedämme, että se on erittäin tärkeää onnistuneiden häiden vietossa.

Loistokarin saari tarjoaa upeat puitteet häille keskellä Airistoa! Ukkopekan kaksi salonkia sekä Loistokarin sympaattisen karunkaunis saari tarjoavat häille ympäristön, millaista muualta on turha etsiä. Meillä onnistuvat niin pienemmät kuin jopa 140 hengenkin häät.

Ottakaa yhteyttä, niin tehdään Teille yhdessä onnellinen juhla!

Vihkiseremonia onnistuu tarvittaessa myös laivan aurinkokannella tai Loistokarin luonnon alttarilla, josta aukeaa upea näkymä yli laulujen Airiston.

Järjestämme halutessanne lisäksi orkesterit!

VAIHTOEHTOJA HÄÄJUHLISTA UKKOPEKALLA:

VAIHTOEHTO 1. Yksityisristeily Loistokarille

Lähtö Aurajoesta ja tarjolla häämalja sekä alkuruokana pöytiin tarjottavat saaristolaistyyppiset tapakset. Ajetaan Ruissalon sivuitse Airistolle ja rantaudutaan Loistokarille jossa nautitaan pääruoka saaren kalliolla pöydissä ja penkeillä. Savu-ja loimukalaherkut suoraan savustusuunista ja nuotiolta on tuotu seisovaan pöytään savustuskatoksen äärelle. Loistokarin isännän avotuligrillistä mehevät liha-ja wokki-herkut. Laivakeittiöstä tuodaan lisukkeet kuten salaatteja, metsäsieniä ja höyrylaivalimppua.
Ruokailun jälkeen aloitetaan laituritanssit häävalssilla. Paluumatkalla tarjolla hääkakku ja kahvi. Orkesterin iloisen soiton rytmittämänä tanssia ja yhteislaulua. Paluu Aurajoen satamaan neljä tuntia lähdön jälkeen josta jatkoille voi siirtyä vaikkapa Vaakahuoneen Paviljongin terassille.

Hinnat: Alusvuokra neljä tuntia 3520 €. Ruokailu à 36 €, sisältää saaristolaistapakset ja Loistokarin illallisen. Hääkakku ja kahvi à 8 €. Kuohuviini à 6 €. Muut juomat hinnastomme mukaan. Musiikki: 250 € / soittaja, esim. duo 500 €. Laivalla ja Loistokarilla on täydet anniskeluoikeudet.

VAIHTOEHTO 2. Loistokarin risteily muiden matkustajien mukana kesäaikataulumme mukaisesti, iltaisin touko-elokuussa klo 19.00-23.00.

Ohjelma ja tarjoilu kuten vaihtoehdossa yksi.

Hinnat:
Risteilypaikat yläsalongissa (max 84 henk) à 56 €.
Risteilypaikat alasalongissa (max 56 henk) à 49 €.
Hinta sisältää alkuruuan laivalla ja pääruuan Loistokarilla sekä viihdeohjelman.
Kahvi ja hääkakku á 8 €. Kuohuviinimalja à 6 €. Juomat hinnastomme mukaan. Sekä laivalla, että Loistokarilla on täydet anniskeluoikeudet.

VAIHTOEHTO 3. Yksityisristeily & ruokailu laivasalongissa laivan höyrytessä Airiston selällä

Lähtö Turusta Aurajoesta. Tarjolla alkumalja. Ajetaan Ruissalon sivuitse kohti Airistoa ja nautitaan salongissa hääjuhlapöydän antimista. Orkesteri soittaa kevyttä taustamusiikkia. Myöhemmin iloisen orkesterin musiikin rytmittämänä tanssia ja yhteislaulua. Tarjolla paluumatkalla hääkakku ja kahvi.

Hinnat: alusvuokra neljä tuntia 3520 €. Ruokailu: Hääjuhlapöytä á 36 € (erittely alla). Tarjoillaan laivasalongissa. Hääkakku ja kahvi 8€/hlö.
Häämalja à 7 €. Musiikki 250 € per soittaja, esim duo 500 €. Jäävesi sis. ruuan hintaan. Muut juomat hinnastomme mukaan. Ruokailun jälkeen on mahdollista pysähtyä laituritansseihin Loistokarin saarelle. Sekä laivalla, että Loistokarilla on täydet anniskeluoikeudet. Max. 140 asiakaspaikkaa kahdessa salongissa.

Lapset 3-12v. -50% ruokailuiden hinnoista ja myös risteilypakettihinnoista vaihtoehdossa 2.

ASIAKKAIDEMME KOKEMAA:

"Suuret kiitokset Ukkopekan ja Vaakahuoneen väelle sekä ennenkaikkea Loistokarin emännälle ja isännälle hääjuhlamme järjestelyistä ja toteutuksesta. Tilaisuuden etukäteissuunnittelu Ukkopekan myyntipalvelun kanssa sujui mutkattomasti ja ammattitaidolla. Juhlassamme olikin helppo todeta, että kaikki toiveemme oli sovitusti otettu huomioon, ja itse tilaisuus sujui aikataulullisesti yksityiskohtineen aivan nappiin.

50 hengen seurueellemme merimatka m/s Airiston kannella, elokuun lämpimän leppeässä säässä, oli itsessään elämys. Vieraamme viihtyivät mainiosti myös merellisessä hääpaikassamme Loistokarilla. Hääaterialle olimme asettaneet korkeat ennakko-odotukset, jotka täyttyivät ja jopa ylittyivät. Buffet-pöydässä oli tarjolla Loistokarin isännän valmistamia, herkullisia kalavaihtoehtoja enemmän kuin osasimme laskeakaan, kaiken muun maistuvan lisäksi. Aterian kruunasivat nokipannukahvit ja suussa sulava hääkakku. Onnistuneesta hääjuhlastamme jäi meille upea muisto."

Petra ja Tero Virjonen