Charter-aluksia

CHARTER-KULJETUKSET SAARISTOON

HÖYRYLAIVAOSAKEYHTIÖ S/S UKKOPEKAN CHARTER-LAIVASTO PALVELUKSESSASI!

Charter-laivastomme kotisatama on Aurajoki, mutta operoimme niillä koko Saaristomeren alueella. Laivoiltamme löydät kaikki onnistuneen saaristoelämyksen ainekset aina ammattitaitoisesta merenkulkuhenkilöstöstä herkulliseen saaristolaisruokaan ja maittaviin viineihin asti. Kaikilla aluksilla on A-oikeudet. Charter-aluksemme kuljettavat sinut ja ryhmäsi aikataulusi mukaan juuri sinulle sopivaan saaristokohteeseen. Autamme mielellämme retken tai tilaisuuden suunnittelussa ja toteutamme tilausristeilytkin toiveidesi mukaan. Olemmekin listanneet alle muutaman ehdotuksen. Ne voivat toimia ideointisi pohjana ja tukena. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan kokonaisuus ryhmällesi sopivaksi ja matka saaristoon voi alkaa!

AIKUISTEN SAARISTORISTEILY

Matka alkaa maittavalla lounaalla Suviravintola Vaakahuoneella, jonka jälkeen Charter – laivastomme vie matkustajat Aurajoen varresta Loistokarille ja sieltä tutustumaan nostalgiseen Herrankukkaroon. Tutustumisen jälkeen seilataan takaisin Turkuun, jossa matkaajat toivottaa tervetulleiksi Vaakahuoneen elävä musiikki. Matkoja toteutetaan koko kesän ajan. Ryhmien koot alkaen 10 hlö.

Pyydä tarjous >>

GRILLIJUHLAT AIRISTON POHJOISSELÄLLÄ LOISTOKARILLA

Risteilemme Turusta tai Naantalista Loistokarille, jossa isäntä ja emäntä ovat jo virittäneet valkean kolmimetriseen avotuligrilliin ja laittaneet kalat savustumaan. Perillä grillaamme meheviä lihaherkkuja, nautimme isännän savustamia, juuri uunista tulleita savukaloja ja siemailemme kuohuviiniä Airiston aaltojen lyödessä kalliosaaren rantaan. Mitä muuta voi merelliseltä päivältä toivoa?

Kesto: 4 tuntia
Ryhmäkoko: korkeintaan 150 henkeä
Erikoisuudet: lähellä Turkua, silti keskellä kauneinta saaristoa. Vanha loistonvartijan saari, jossa todella suuri avotuligrilli
Sesonki: avovesikausi

Pyydä tarjous >>

SAVUSAUNOMAAN HERRANKUKKAROON RYMÄTTYLÄÄN

Risteilemme Turusta tai Naantalista Rymättylän Herrankukkaroon, vanhalle kalastajatilalle. Herrankukkaron isäntä toivottaa meidät tervetulleeksi rantalaavulla, kertoo tarinoita alueen ja tilan historiasta samalla, kun nautimme tervetulojuoman.

Tervetulotilaisuuden jälkeen suuntaamme maailman suurimman, 124-paikkaisen maasavusaunan lauteille ja luontokylpylän lämminvesialtaisiin. Illan päätteeksi, ennen paluuristeilyä, nautimme vielä emännän valmistaman herkullisen saaristolaisillallisen.

Kesto: 8 tuntia
Ryhmäkoko: korkeintaan 154 henkeä
Erikoisuudet: maailman suurin savusauna ja luontokylpylän hellivät altaat
Sesonki: avovesikaudella aluksilla ja ympäri vuoden esimerkiksi bussilla

Pyydä tarjous >>