Teemaristeilyt s/s Ukkopekalla:

Elvis Presley's Pink Cadillac

Muutamana kesäisenä tiistaina s/s Ukkopekan illallisristeilyt saavat teemakseen Elvis Presleyn musiikin. Elvis Presley’s Pink Cadillac on Turun Musiikkiteatterin Rock`n Roll-musiikkiteatteri, jossa naiset laulavat Elviksen musiikkia myydessään Elvikselle 100:n Cadillacin! Menomatkalla Loistokarin saarelle yläsalongissa nautitaan Turun Musiikkiteatterin esityksestä ja paluumatkalla tanssilava vapautuu myös matkustajien käyttöön, elävän musiikin säestämänä totta kai.


Risteilypäivät: ti 21.5., ti 4.6, ti 9.7. & ti 13.8.

Risteilyn hinnat ja muu sisältö ovat samat kuin normaaleilla s/s Ukkopekan illallisristeilyillä.

LIPUT

  • 49 € / hlö (sis. risteilyn, elävää musiikkia, pöytävarauksen alakannen salongista, saaristolaistapakset ja Loistokarin saaristolaispöydän)
  • 56 € / hlö (sis. risteilyn, elävää musiikkia, pöytävarauksen yläkannen salongista, saaristolaistapakset ja Loistokarin saaristolaispöydän)

Lapset (3 - 12 v.) -50% paketin hinnasta.


Turun Musiikkiteatteri: Elvis Presley's Pink Cadillac

Musiikkiteatterin esityksessä kuullaan lauluja Cadillaceista ja kaaroista Elviksen hittien lomassa ja kun ensin on Cadillac-kaupat tehty, pääsee yleisö myös tanssilattialle s/s Ukkopekan paluumatkalla Loistokarin saarelta.

Dramaturgian esitykseen on suunnitellut Ari Ainasoja ja se perustuu Luigi Januzzin kirjoittamaan näytelmään "All the Kings Women", tekstin suomensi alunperin Liisa Jukola. Esityksessä kuullaan mm. sävelmät: That´s All Right My Mama, Hound Dog, Blue Suede Shoes, Jailhouse Rock, Shake Rattle And Roll ja monia muita.

Rooleissa: Marjut Johansson, Johanna Schwela & Virpi Lummevuo. (Emmi Polviander mukana 4.6.)

Yhtye: Kari Rautio (rummut), Benja Nordgren (kitara), Ari Ainasoja (kontrabasso)

Musiikin ohjaus: Ari Ainasoja

Teksti: Luigi Januzzi, suom. Liisa Jukola

Ohjaus: Irina Ainasoja-Huotari

Tuotanto, musiikin ohjaus: Ari Ainasoja

Puvustus: Dora Lehtinen

Kuvat: Antti Kevätlahti

Musiikkiteatteriristeily