UKKOPEKAN ILTARISTEILY LOISTOKARIN SAARELLE ON KESÄN KOHOKOHTA!

Kesäiltaisin risteillään Turusta lumoavat illallisristeilyt Loistokarin laituritansseihin. Illallisristeilyssä yhdistyvät onnistuneen kesäillan ainekset: Hyvä saaristolainen ruoka savu-ja loimukaloineen ja grillattuine herkkuineen. Elävä musiikki ja tanssi. Laiva on lastattu jäljittelemättömällä tunnelmalla ja iloisilla ihmisillä!

Alkupaloina pöytiin tarjoiltavat saaristolaistapakset vievät kielen mennessään ja valmistavat makuhermot ottamaan vastaan Loistokarin saaristolaispöydän herkulliset vastasavustetut ja -loimutetut kalat lisukkeineen.

Loistokarin iltaristeilyt ovat iloa ja musiikkia täynnä. Meiningistä vastaavat erinomaiset house-bändimme. Jokaisella iltaristeilyllä on aina elävää musiikkia, niin meno- kuin paluuristeilyillä laivassa ja legendaariset Loistokarin laituritanssit saarella.

LIPUT

  • 49 € / hlö (sis. risteilyn, elävää musiikkia, laituritanssit Loistokarilla, pöytävarauksen alakannen salongista, saaristolaistapakset ja Loistokarin saaristolaispöydän)
  • 56 € / hlö (sis. risteilyn, elävää musiikkia, laituritanssit Loistokarilla, pöytävarauksen yläkannen salongista, saaristolaistapakset ja Loistokarin saaristolaispöydän)

Lapset (3 - 12 v.) -50% paketin hinnasta.

Mitä eroa on ylä- ja alasalongilla?
Suurimpana erona on, että orkesteri esiintyy yläsalongissa ja siellä on tanssilattia. Musiikki kuuluu myös alasalonkiin ja sieltä saa mennä yläsalonkiin tanssimaan. Palvelu pelaa yhtä iloisesti ja nopeasti molemmissa salongeissa. Salongit ovat sisustukseltaan samanlaiset ja niissä on yhtä isot ikkunat.

Varaathan risteilysi etukäteen! Risteilyt ovat suosittuja ja mikäli laiva tulee täyteen, takaamme risteilyn ainoastaan sen etukäteen varanneille.

TERVETULOA RISTEILEMÄÄN!

Risteilyaika 15.5.-31.8.2019

Toukokuun ajan:
keskiviikosta - lauantaihin klo 19-23

Kesä-, heinä- ja elokuun ajan:
Tiistaista -lauantaihin klo 19-23