Varausehdot

VARAUSEHDOT

LIPPUJEN VARAAMINEN

Lippuja risteilylle voit tiedustella ja varata myyntipalvelustamme puhelimitse 02 515 3300 tai sähköpostilla.

Saat varauksen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta pyydämme tarkistamaan tietojen oikeellisuuden. Mikäli tiedoissa on huomautettavaa, pyydämme olemaan viipymättä yhteydessä myyntipalveluumme virheen korjaamiseksi.

LIPPUJEN LUNASTAMINEN

Varatut liput tulee lunastaa pilettikonttorissamme viimeistään 20 minuuttia ennen laivan lähtöä. Maksettuasia varaamasi risteilyn, saat pilettikonttoristamme laivalipun ja sitä näyttämällä pääset mukaan risteilylle.

Huomioithan että lippua ei voi lunastaa laivalta, vaan sen tulee olla lunastettuna ennen laivaan nousua. Poikkeuksena Naantalista lähtevät risteilyt klo 12 ja 16: Niille lipun voit lunastaa myös suoraan laivasta.

MAKSUTAVAT

Risteilyvarauksen voit maksaa pilettikonttorissamme ennen laivan lähtöä. Voita maksaa varauksen käteisellä tai kortilla. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Ryhmä- ja yritysmyynnissä varaukset voidaan maksaa joko käteisellä tai kortilla. Jos haluat yrityksellesi tai yhdistyksellesi laskun risteilystä, tulee siitä sopia etukäteen myyntipalvelumme kanssa.

PERUUTUSEHDOT

Tehty risteilyvaraus on sitova. Pyydämme huomioimaan, että veloitamme risteilyn varauksen mukaisesti, ellei toisin ole sovittu. Mikäli haluat tehdä varaukseesi muutoksia, pyydäämme ilmoittamaan muutoksista pikimmiten myyntipalveluumme.

Ryhmämyyntien osalta laskutamme risteilyn vahvistetun varauksen mukaisesti. Henkilömäärän muutoksissa huomioimme viimeistään 48h ennen risteilyä tehdyt muutokset.

Höyrylaivaosakeyhtiö s/s Ukkopekka varaa oikeuden peruuttaa yksittäisiä risteilyjä, mikäli ennakkovarauksia ei saada riittävästi. Peruuntuneista risteilyistä tiedotetaan hyvissä ajoin ennen risteilyajankohtaa.

ETÄMYYNNIN PERUUTUSEHDOT

Tilaajalla on oikeus peruuttaa etämyynnin sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Etämyyntisopimuksella tarkoitetaan siis tuoteen tai palvelun ostoa niin, että tilaaja ostaa ja maksaa tuotteen (esimerkiksi lahjakortin) itsenäisesti verkossa, omalla tietokoneellaan tai mobiililaitteellaan .

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tilauksen ajankohdasta. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi tilaajan on ilmoitettava Höyrylaivaosakeyhtiö s/s Ukkopekalle päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla kirjallisesti, esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että tilaaja lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Tilaajan on lähetettävä saamansa tuotteet takaisin tai luovutettava ne Höyrylaivaosakeyhtiö s/s Ukkopekalle viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Tilaaja vastaa tavaroiden tai tuotteiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.

Huomioithan että etämyynnin peruutusehtoja ei sovelleta normaalien risteilyvarausten tai -lipunmyynin yhteydessä.