Kokemuksia

KOKEMUKSIA

NAUTI RISTEILYTUNNELMISTA ASIAKKAITTEMME KERTOMUSTEN KAUTTA:

"Kiitos hienosta matkasta. Ruoka oli hyvää, tarjoilu miellyttävää, kohteliasta ja asiakasta arvostavaa. Musiikkiakin sai mitä tilasi. Kerrankin sai mm. humppamusiikkia niin paljon kuin jaksoi "pomppia". Eli kaiken kaikkaan onnistunut Hopeahääpäivämme vietto. Vaimoni yhtyy näihin kiitoksiin. Jatkakaa samaan tyyliin.

Hyvää kesän jatkoa."

Esko Lehtisalo

"Ukkopekka risteily 15.7. Turun saaristossa oli ihana, ruoat maukkaita ja niitä oli riittävästi. Tunnelma ja ilmapiiri oli lämminhenkinen ja tarjoilu sujui nopeasti ja ammattitaidolla. Kaikkea hyvää ja toivottavasti lämmin kesä jatkuu että risteilyväkeä riittää."

Kesäterveisin pöytä 29 / Helena ja Juhani

"Kiitos Ukkopekka risteilystä lauantaina 8.8. Sää oli mainio, ruuat olivat mieleenpainuvia ja sitä oli todellakin riittävästi. Henkilökunta mukavaa ja rentoa. Tämä oli mukava tapa viettää ilta merellä."

Kiittäen Leila ja Benno

"Valtava kiitos risteilyn järjestämisestä. Kaikki sujui enemmän kuin odotusten mukaan.

Henkilökunta laivalla oli tosi ystävällistä eikä hymy hyytynyt tuulettomassa helteessä vaan palvelu pelasi koko päivän ajan. Tuntui että se rauhallinen matkanteko Ukkopekalla rauhoitti porukankin ja päivästä ja matkan antimista nautittiin rennon rauhallisesti. Ympäri maata Turkuun tulleet kesäpäivävieraat oli tosi tyytyväisiä ja haltioissaan maisemista.

Tero Vall duo otti porukan haltuun paluumatkalla ja näytti siltä, että vieraat olisivat halunneet jäädä laulamaan vaikka loppuillaksi. Kiitos varmaan menee tätä kautta myös musikanteille."

Terveisin Kaija Kajosmäki / RVL Turun osasto