Aikuisten Saaristoseikkailu ryhmille

Höyrylaiva s/s Ukkopekan 80v juhlaristeily

Pyöreät 80 vuotta täyttävä Höyrylaiva s/s Ukkopekka on elämänsä aikana ollut vaikuttamassa Suomen historiallisesti merkittävissä tapahtumissa, kuten toisessa maailmansodassa. Sen historia on myös itsenäisyytemme historiaa. Retken aikana seikkailijat saavat kuulla tarinoita Ukkopekan, Vaakahuoneen, Herrankukkaron ja Turun saariston historiasta.

Paketti sisältää saaristolaisen savu-loimukalakeiton Vaakahuoneella tai Höyrylaiva Ukkopekalla sekä aidon ja oikean höyrylaivaristeilyn. Pysähdymme pienellä ja eksoottisella, Suomen merihistoriaa henkivällä Loistokarin saarella sekä tutustumme siellä olevaan museoituun Loistonvartijan mökkiin. Retki jatkuu vain ryhmille avoinna olevaa Herrankukkaroa kohti. Tutustuminen Suomen parhaaksi matkailukohteeksi valittuun Herrankukkaroon aloitetaan isännän tervehdyksellä. Ryhmän niin halutessa on vielä mahdollisuus jäädä saunomaan maailman suurimman savusaunan lämmöissä ja nauttimaan Kaislikkokylpylän meri- ja lämminvesialtaista.

Paketti edellyttää omaa siirtokuljetusta toiseen suuntaan. Lisämaksusta järjestämme myös sen. Samaan yhteyteen voi liittää myös ohjelmaa Naantalissa mm. Kultaranta-käynnin. Mikäli haluatte korvata keittolounaan Saaristolaispöydällä, veloitamme siitä 10 €/hlö

  Juhlaisteily Turusta Herrankukkaroon TAI    Juhlaristeily Herrankukkarosta Turkuun
10:30 - 12:00 Saaristolounas Vaakahuoneella Aurajokirannassa.   14:30 Saapuminen omalla kuljetuksella Herrankukkaroon. Isännän tervehdys sekä tutustuminen kalatorpparitilaan.
12:00 Lähtö aluksella kohti Saaristoa.   15:00 Lähtö risteilylle kohti saaristoa. Nautimme matkalla savu-loimukalakeittolounaan.
13:00 Rantaudumme Loistokarin saarelle, tutustumiskierros   16:00 Vierailu Loistokarin saarella, tutustumiskierros.
13:30 Risteilemme halki Airiston Rymättylän rannoille Airismaan saareen.   16:30 Jatkamme risteilyä kohti Turkua.
15:00 Saavumme Herrankukkaroon. Isännän tervehdys ja tarinatuokio saaristosta ja tilan historiasta.   17:30 - 18:00 Saavumme Aurajoen rantaan, Vaakahuoneen Paviljongille, jossa hetken kuluttua mahdollisuus tanssia elävän musiikin tahtiin.
15:30 Poistuminen Herrankukkarosta omalla bussilla.      
         

 
Retkipäivät 2018: Keväällä ja alkukesästä lauantai 19.5., keskiviikko 23.5., lauantai 26.5., keskiviikko 30.5., keskiviikko 6.6. sekä perjantai 8.6.

Loppukesästä keskiviikko 15.8., lauantai 18.8. ja keskiviikko 22.8.

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Retken kesto: 5 tuntia
Ryhmän koko: min. 30 hlö, max. yhteen suuntaan 150 hlö (edestakaisin 300 hlö)
Hinta: 39 €/hlö (sisältää risteilyn, kalakeiton ja saaristolaisleivän Vaakahuoneella) Vaihtoehtoisesti saaristolaispöytä Vaakahuoneella +10 €/hlö

HUOM! Retki voidaan toteuttaa myös muina aikoina (reittiristeilyjen ulkopuolella) ja pienemmillä ryhmillä, kysy tarjousta myyntipalvelustamme myyntipalvelu@ukkopekka.fi tai 025153300

Muutokset mahdollisia.